Hoe werkt het?

Tweedehands telefoons

Deze Smartphones komen vanuit drie verschillende bronnen: de consumenten, banken en verzekeringsmaatschappijen. Deze IPhone’s en Samsungs zijn vrijwel altijd nog in goede staat en kunnen perfect gebruikt worden door een ander persoon. Een van de belangrijke redenen waarom dit wordt gestimuleerd is omdat het goed is voor het milieu. Als al deze goede tweedehands telefoons worden weggegooid moeten er weer nieuwe telefoons worden gemaakt in de fabrieken, wat juist slecht is voor het milieu. Bij Fone4u staat recycling, reselling en re-using centraal.

Testcenter

De tweedehands telefoons die worden opgekocht door de grote bedrijven worden uitgebreid getest. Doordat deze bedrijven op grote schaal inkopen hebben zij ook de middelen om een groot testcenter op te bouwen. In dit testcenter worden alle telefoons getest op meer dan 50 punten. De telefoons moeten volledig door de test komen, anders worden ze niet verkocht aan resellers zoals ons. Telefoons die op één of meerdere punten zijn afgekeurd worden verkocht aan telefoon refurbish bedrijven. De telefoons die door de test komen zijn dus tweedehands mobiele telefoons die compleet werken, ze zijn alleen door een persoon eerder gebruikt. Oorspronkelijk komen ze natuurlijk uit Apple en Samsung fabrieken.

Reseller

Door onze jarenlange ervaring in deze branche hebben wij betrouwbare partners waarvan wij de compleet geteste tweedehands telefoons kopen. Wij kunnen deze telefoons daarna voordelig aan u aanbieden. Wij zijn zo voordelig omdat wij, anders dan andere tweedehands telefoonaanbieders, de garantie niet meerekenen in de prijs. Je hebt bij ons standaard 36 maanden garantie op uw gekochte mobiele telefoon. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De tweedehands telefoons bij Fone4u zijn altijd simlock vrij en gaan wij na of de telefoons niet op de blacklist staan, dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Menu