Over ons

Over ons

Over Fone4u

Fone4u is een telecommunicatiebedrijf gevestigd in Papendrecht. Wij specialiseren ons in Pre-Used/Refurbished Smartphones. Uiteraard vragen jullie je af hoe wij aan onze toestellen komen? Door grote toelevering van nationale en internationale leveranciers, waaronder netwerken en fabrikanten hebben wij een grote voorraad beschikbaar voor wederverkoop en distributie. Alle toestellen die een 2nd lifecycle solution verkrijgen gaan onder een zeer strenge controle test. Door middel van dit gecertificeerde softwareprogramma kunnen wij onze tweedehandse toestellen met volle vertrouwen aanbieden.

Tweedehands

Wij vinden het belangrijk dat mensen inzien dat tweedehands mobiele telefoons nog heel lang meekunnen. Ze zijn volledig getest op meer dan 20 punten en werken dus volledig naar behoren. Je bespaart veel geld en daarbij komen de tweedehands toestellen uit dezelfde Apple en Samsung fabrieken als de nieuwe telefoons.

Recycle

Daarbij vinden wij het belangrijk dat we een steentje bijdragen aan het milieu. Als alle tweedehands telefoons weggegooid zouden worden moeten daar weer nieuwe telefoons voor in de plaats komen, dit is slecht voor het milieu. Recycling, reselling en re-using staan bij ons centraal.

Menu