Refurbished Huawei

Wil je niet meer de hoofdprijs betalen voor een nieuwe Huawei smartphone? Een refurbished Huawei biedt de oplossing! Bij Fone4u hebben wij diverse refurbished Huawei telefoons tegen een betaalbare prijs. Dankzij onze Kwaliteitscheck garanderen wij top producten. Wij geven tot wel 36 maanden garantie op onze producten. Zo kunt u zorgeloos bellen, appen, mailen, muziek luisteren en social media checken met onze refurbished Huawei!

Re-cycle
Re-selling
Re-using

Refusbished Huawei

Bij Fone4u vind je de modellen Mate 20 Pro, P20 en P30 van Huawei in het assortiment. Wij verkrijgen onze Huawei toestellen uit drie verschillende bronnen: de consumenten, banken en verzekeringsmaatschappijen. De Huawei smartphones zijn vrijwel altijd nog in goede staat en kunnen perfect gebruikt worden door een ander persoon. Wij controleren alle refurbished Huawei toestellen met onze Kwaliteitscheck. Zo garanderen wij dat alle Refurbished Huawei’s die wij aanbieden nog in perfecte staat zijn! Onze toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:

Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Goed voor het milieu

Door het aanbieden van refurbished Huawei toestellen proberen wij ons steuntje bij te dragen aan het milieu. Want voor elke Huawei die wij verkopen hoeft er geen nieuwe Huawei worden gemaakt. En dat scheelt weer voor het milieu.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Huawei. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished Huawei’s bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de telefoons niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Voor 13:00 uur besteld, vandaag in huis!

Bestel vandaag voor 13:00 uur uw refurbished Huawei en ontvang hem vandaag nog! Bestelt u na 13:00 uur? Dan heeft u uw nieuwe refurbished Huawei toestellen morgen in huis. Dit geldt natuurlijk alleen voor werkdagen. Als u in het weekend uw refurbished smartphone bestelt, dan zal deze maandag bij u worden thuisbezorgd.

Menu