Refurbished iPhone 7 Plus

Op zoek naar een goede Apple smartphone, maar wil je niet zoveel betalen? Dan biedt de refurbished iPhone 7 Plus de oplossing! Deze Apple smartphone is de opvolger van de iPhone 6 Plus en de grotere variant van de iPhone 7. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de iPhone 7 Plus een duaal-lens camera van 12 MP, waarmee het beschikt over een groothoeklens én een telelens. Daarnaast is de iPhone 7 Plus water- en stofdicht. Met een scherm van 5,5 inch is de iPhone 7 Plus ideaal voor het bekijken van video’s en het spelen van games.  Een veelzijdige smartphone geschikt voor elke gebruiker!

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk ”gereviseerd”. Dit kunnen smartphones zijn die retour zijn gekomen omwille van diverse redenen. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn geweest van voorraad overschot, technische defecten of een inruilprogramma. Bij Fone4u letten wij heel erg waar de oorsprong van de smartphone zich bevindt.

Kwaliteitscheck

Elke iPhone die wordt aangeboden op Fone4u gaat eerst door een kwaliteitscheck. Hier worden de smartphones gecheckt op 20 punten, voordat ze op de site worden aangeboden. De telefoons moeten volledig door de test komen, anders worden ze aangeboden.

Leverbaar in meerdere opties

De refubished iPhone 7 Plus is verkrijgbaar in de kleuren Black, Gold, Rose en Silver en met opslagruimten van 32 GB of 128 GB. De iPhone 7 Plus wordt standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Elke iPhone 7 Plus is simlockvrij

Alle Apple toestellen die Fone4u aanbiedt zijn simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Om gebruik te maken van dit toestel is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished iPhone. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De iPhone’s bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de iPhone’s niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur een refurbished iPhone 7 Plus? Dan heb je jouw toestel vandaag nog in huis! En bestel je hem na 13:00 uur? Dan komt jouw iPhone 7 Plus morgen in huis. Bij weekendbestelling wordt het toestel op de eerstvolgende werkdag bij je bezorgd.

Menu