Refurbished iPhone 8

De opvolger van de refurbished iPhone 7 is de refurbished iPhone 8. Deze smartphone werd in 2017 samen met de iPhone 8 Plus en iPhone X door Apple geïntroduceerd. De iPhone 8 wordt gekenmerkt door zijn glazen achterkant. Daarnaast kan het toestel draadloos opladen. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de iPhone 8 een verbeterde camera en de indrukwekkende A11-chip. Mede hierdoor is de iPhone 8 in 2017 uitgeroepen tot een van de beste smartphones!

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk vertaald uit het Engels ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat de producten worden gecontroleerd, gereviseerd en schoongemaakt. Onze refurbished iPhone’s 8 gaan dan ook eerst door onze Kwaliteitscheck voordat ze worden aangeboden op de website. Zo worden eventuele defecte onderdelen, vervangen door een compleet nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt het product gereinigd en opnieuw gecontroleerd. Zo garanderen wij dat elke iPhone 8 die wij aanbieden ook in topconditie verkeerd!

Leverbaar in meerdere opties

De refurbished iPhone 8 is leverbaar in goud, zilver en spacegrijs. Qua opslagcapaciteit is de iPhone 8 beschikbaar in 64GB of 256GB. Onze iPhone 8 toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Simlockvrije Refurbished iPhone 8

Elke refurbished iPhone 8 die wij op de website aanbieden is simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Voor de refurbished iPhone 8 is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished iPhone. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished iPhone’s bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de iPhone’s niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je vandaag voor 13:00 uur een refurbished iPhone 8? Dan heb je hem vandaag nog in huis! En bestel je na 13:00 uur? Dan is jouw nieuwe refurbished iPhone 8 morgen in huis. Bij weekendbestellingen zal de iPhone de eerstvolgende werkdag bij je thuis worden geleverd.

Menu