Refurbished iPhone

Fone4U heeft een breed assortiment aan refurbished iPhones. Elke refurbished iPhone die wij aanbieden is uitvoerig getest door middel van onze Kwaliteitscheck. Wij zijn er van overtuigd dat onze reburfished iPhones goed werken. Daarom geven op elke refurbished iPhone maar liefst 36 maanden garantie! Zo kunt u zorgeloos bellen, appen, mailen, muziek luisteren en social media checken met onze refurbished iPhones!

Re-cycle
Re-selling
Re-using

Refurbished iPhone

Ben je op zoek naar een Apple iPhone, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Een Refurbished iPhone biedt dan een oplossing! Bij Fone4u bieden wij refurbished iPhones aan tegen een betaalbare prijs. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare partner voor tweedehands mobiele telefoons. Onze  iPhones zijn allemaal getest op de 20 punten van onze Kwaliteitscheck en worden standaard geleverd met de volgende accessoires:

Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Onze Refurbished iPhones

Fone4u heeft een groot assortiment refurbished iPhones. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de refurbished iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone 6S, iPhone 7 Plus en iPhone 8 Plus. Ook de refurbished iPhone X zit in ons assortiment. Onze iPhones komen vanuit drie verschillende bronnen: de consumenten, banken en verzekeringsmaatschappijen. De iPhone’s  zijn vrijwel altijd nog in goede staat en kunnen perfect gebruikt worden door een ander persoon.

Goed voor het milieu

Een van de belangrijke redenen waarom Fone4U refurbished iPhone’s aanbiedt is omdat dit goed is voor het milieu. Als elke goede refurbished iPhone wordt weggegooid, moeten er weer nieuwe iPhone worden gemaakt. Dit is weer heel slecht voor het milieu. Daarom staat bij Fone4u recycling, reselling en re-using centraal.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished iPhone. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished iPhone’s bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de iPhone’s niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag uw refurbished iPhone besteld, vandaag in huis!

Bestelt u vandaag voor 13:00 uur een refurbished iPhone? Dan heeft u hem vandaag nog in huis! En bestelt u na 13:00 uur? Dan heeft u uw nieuwe refurbished iPhone morgen in huis. Dit geldt natuurlijk alleen voor werkdagen. Als u in het weekend uw refurbished iPhone bestelt, dan zal deze maandag bij u worden bezorgd.

Menu