Refurbished Samsung Galaxy S6

De opvolger van de Samsung Galaxy S5 is de Samsung Galaxy S6. Deze Android-smartphone werd begin 2015 door Samsung geïntroduceerd. De refurbished Galaxy S6 wordt gekenmerkt door een metalen unibody in plaats van plastic. Daarnaast is de achterkant van het toestel gemaakt van glas in plaats van plastic en is het niet mogelijk om de achterkant te verwijderen. Het is bij de Samsung Galaxy S6 dus niet mogelijk om de batterij zelf te vervangen of er een micro SD-kart in te doen. De refurbished Galaxy S6 heeft een verbeterde camera ten opzichte van de voorganger. Er zijn ook andere hardwareverbeteringen gedaan, zoals een Ultra HD-display en een verbeterde vingerafdrukscanner. Dit refurbished toestel is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk vertaald uit het Engels ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat de producten worden gecontroleerd, gereviseerd en schoongemaakt. Onze refurbishedG Galaxy S6 toestellen gaan dan ook eerst door onze Kwaliteitscheck voordat ze worden aangeboden op de website. Zo worden eventuele defecte onderdelen, vervangen door een compleet nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt het product gereinigd en opnieuw gecontroleerd. Zo garanderen wij dat elk toestel die wij aanbieden ook in topconditie verkeerd!

Leverbaar in meerdere opties

De refurbished Galaxy S6 is leverbaar in het goud, zwart, wit en blauw. Qua opslagcapaciteit is het toestel beschikbaar in 32GB. Onze Galaxy S6 toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Simlockvrije Refurbished Samsung Galaxy S6

Elke refurbished Galaxy S6 die wij op de website aanbieden is simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Voor dit toestel is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Samsung Galaxy S7. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished toestellen bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de Samsungs niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je vandaag voor 13:00 uur een refurbished Galaxy S6? Dan heb je hem vandaag nog in huis! En bestel je na 13:00 uur? Dan is jouw nieuwe toestel morgen in huis. Bij weekendbestellingen zal de Samsung Galaxy S6 de eerstvolgende werkdag bij je thuis worden geleverd.

Menu