Refurbished Samsung Galaxy S7

De opvolger van de refurbished Samsung Galaxy S6 is de refurbished Galaxy S7. Deze Android-smartphone werd begin 2016 door Samsung geïntroduceerd. De Samsung Galaxy S7 wordt gekenmerkt door het feit dat dit toestel waterbestendig is (in tegenstelling tot de voorganger). Daarnaast is het geheugen van het toestel uit te breiden. Naast de standaardversie bestaat er ook de Galaxy S7 Edge, waarbij de randen van het toestel zijn omgebogen. De Galaxy S7 heeft een 5,1 inch scherm. Het toestel is stof- en waterdicht en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk vertaald uit het Engels ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat de producten worden gecontroleerd, gereviseerd en schoongemaakt. Onze refurbished Galaxy S7 toestellen gaan dan ook eerst door onze Kwaliteitscheck voordat ze worden aangeboden op de website. Zo worden eventuele defecte onderdelen, vervangen door een compleet nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt het product gereinigd en opnieuw gecontroleerd. Zo garanderen wij dat elk toestel die wij aanbieden ook in topconditie verkeerd!

Leverbaar in meerdere opties

De refurbished Galaxy S7 is leverbaar in het zwart, zilver, roze, wit en goud. Qua opslagcapaciteit is het toestel beschikbaar in 32GB. Onze Galaxy S7 toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Simlockvrije Refurbished Samsung Galaxy S7

Elke refurbished Galaxy S7 die wij op de website aanbieden is simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Voor dit toestel is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Samsung Galaxy S7. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished toestellen bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de Samsungs niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je vandaag voor 13:00 uur een refurbished Galaxy S7? Dan heb je hem vandaag nog in huis! En bestel je na 13:00 uur? Dan is jouw nieuwe toestel morgen in huis. Bij weekendbestellingen zal de Samsung Galaxy S7 de eerstvolgende werkdag bij je thuis worden geleverd.

Menu