Refurbished Samsung Galaxy S8

De opvolger van de refurbished Samsung Galaxy S7 is de refurbished Galaxy S8. Deze Android-smartphone werd begin 2017 door Samsung geïntroduceerd. De Samsung Galaxy S8 wordt gekenmerkt door de water- en stofdichte behuizing. Het toestel heeft ondersteuning voor draadloos opladen, een irisscanner, gezichtsherkenning en een vingerafdrukscanner. Daarnaast is het geheugen van het toestel uit te breiden. Naast de standaardversie bestaat er ook de Galaxy S8 Plus, de versie van 6,2 inch. De Galaxy S8 heeft een 5,8 inch scherm. Het toestel is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk vertaald uit het Engels ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat de producten worden gecontroleerd, gereviseerd en schoongemaakt. Onze refurbished Galaxy S8 toestellen gaan dan ook eerst door onze Kwaliteitscheck voordat ze worden aangeboden op de website. Zo worden eventuele defecte onderdelen, vervangen door een compleet nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt het product gereinigd en opnieuw gecontroleerd. Zo garanderen wij dat elk toestel die wij aanbieden ook in topconditie verkeerd!

Leverbaar in meerdere opties

De refurbished Galaxy S8 is leverbaar in het zwart, zilver, blauw, roze, grijs en goud. Qua opslagcapaciteit is het toestel beschikbaar in 32GB. Onze Galaxy S8 toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Simlockvrije Refurbished Samsung Galaxy S8

Elke refurbished Galaxy S8 die wij op de website aanbieden is simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Voor dit toestel is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Samsung Galaxy S8. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished toestellen bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de Samsungs niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je vandaag voor 13:00 uur een refurbished Galaxy S8? Dan heb je hem vandaag nog in huis! En bestel je na 13:00 uur? Dan is jouw nieuwe toestel morgen in huis. Bij weekendbestellingen zal de Samsung Galaxy S8 de eerstvolgende werkdag bij je thuis worden geleverd.

Menu