Refurbished Samsung Galaxy S9

De opvolger van de refurbished Samsung Galaxy S8 is de refurbished Galaxy S9. Deze Android-smartphone werd begin 2018 door Samsung geïntroduceerd. De Samsung Galaxy S9 wordt gekenmerkt door het stof- en waterdichte design en de verbeterde camera ten opzichte van de voorganger. Daarnaast is het geheugen van het toestel uit te breiden. Naast de standaardversie bestaat er ook de Galaxy S9 Plus, dit toestel heeft een 6,2 inch scherm en heeft een tweede cameralens (van 12 megapixel) achterop. De Galaxy S8 heeft een 5,8 inch scherm. Het toestel is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Refurbished

Refurbished betekent letterlijk vertaald uit het Engels ‘gereviseerd’. Dit wil zeggen dat de producten worden gecontroleerd, gereviseerd en schoongemaakt. Onze refurbishedG Galaxy S9 toestellen gaan dan ook eerst door onze Kwaliteitscheck voordat ze worden aangeboden op de website. Zo worden eventuele defecte onderdelen, vervangen door een compleet nieuwe onderdelen. Vervolgens wordt het product gereinigd en opnieuw gecontroleerd. Zo garanderen wij dat elk toestel die wij aanbieden ook in topconditie verkeerd!

Leverbaar in meerdere opties

De refurbished Galaxy S9 is leverbaar in het zwart, zilver, roze, wit en goud. Qua opslagcapaciteit is het toestel beschikbaar in 32GB. Onze Galaxy S9 toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:
Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Simlockvrije Refurbished Samsung Galaxy S9

Elke refurbished Galaxy S9 die wij op de website aanbieden is simlockvrij (unlocked). Hierdoor kunnen simkaarten van alle telecomaanbieders in het toestel. Voor dit toestel is een nano simkaart nodig.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Samsung Galaxy S9. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished toestellen bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de Samsungs niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Vandaag besteld, vandaag in huis!

Bestel je vandaag voor 13:00 uur een refurbished Galaxy S9? Dan heb je hem vandaag nog in huis! En bestel je na 13:00 uur? Dan is jouw nieuwe toestel morgen in huis. Bij weekendbestellingen zal de Samsung Galaxy S9 de eerstvolgende werkdag bij je thuis worden geleverd.

Menu