Refurbished Samsung

High-end Samsungs worden vandaag de dag steeds duurder. Een refurbished Samsung biedt dan de oplossing! Bij Fone4u hebben wij een groot assortiment refurbished Samsungs tegen een betaalbare prijs. Dankzij onze Kwaliteitscheck garanderen wij top producten, die wij verkopen met tot en met 36 maanden garantie! Zo kunt u zorgeloos bellen, appen, mailen, muziek luisteren en social media checken met onze refurbished Samsungs!

Re-cycle
Re-selling
Re-using

Ruim assortiment refurbished Samsungs

Bij Fone4u vind je de modellen  Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8,Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy S9, Galaxy S9 Plus en Galaxy Note 9. Wij verkrijgen onze Samsung uit drie verschillende bronnen: de consumenten, banken en verzekeringsmaatschappijen. De Samsungs zijn vrijwel altijd nog in goede staat en kunnen perfect gebruikt worden door een ander persoon. Wij controleren alle refurbished Samsungs met onze Kwaliteitscheck. Zo garanderen wij dat alle Refurbished Samsungs die wij aanbieden nog in perfecte staat zijn! Onze toestellen worden standaard geleverd met de volgende accessoires:

Oplaadkabel + Stekker
Oordopjes
Simpennetje

Goed voor het milieu

Door het aanbieden van refurbished Samsungs proberen wij ons steuntje bij te dragen aan het milieu. Want voor elke Samsung die wij verkopen hoeft er geen nieuwe Samsung worden gemaakt. En dat scheelt weer voor het milieu.

Standaard tot en met 36 maanden garantie

Je hebt bij ons standaard tot en met 36 maanden garantie op uw gekochte refurbished Samsung. Als u wilt kunt u tegen een meerprijs deze garantie verlengen, bijvoorbeeld tot een half jaar of een jaar. De refurbished Samsungs bij Fone4u zijn altijd simlock vrij. Ook gaan wij na of de Samsungs niet op de blacklist staan. Dit is de lijst voor gestolen telefoons.

Voor 13:00 uur besteld, vandaag in huis!

Bestel vandaag voor 13:00 uur jouw refurbished Samsung en ontvang hem vandaag nog in huis! En bestelt u na 13:00 uur? Dan heeft u uw nieuwe refurbished Samsung morgen in huis. Dit geldt natuurlijk alleen voor werkdagen. Als u in het weekend uw refurbished Samsung bestelt, dan zal deze maandag bij u worden bezorgd.

Menu