Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle refurbished smartphones worden gratis verzonden binnen Nederland en België.

Let op!

Binnen Nederland:

Dagen Voor 13:00 besteld Voor 17:30 besteld Voor 23:59 besteld
Maandag Bezorgd op maandag Bezorgd op dinsdag Bezorgd op dinsdag
Dinsdag Bezorgd op dinsdag Bezorgd op woensdag Bezorgd op woensdag
Woensdag Bezorgd op woensdag Bezorgd op donderdag Bezorgd op donderdag
Donderdag Bezorgd op donderdag Bezorgd op vrijdag Bezorgd op vrijdag
Vrijdag Bezorgd op vrijdag Bezorgd op zaterdag Bezorgd op maandag
Zaterdag Bezorgd op maandag Bezorgd op maandag Bezorgd op maandag
Zondag Bezorgd op maandag Bezorgd op maandag Bezorgd op maandag

Naar België:

Let op! houdt rekening met 1 of 2 werkdagen.

 

28 dagen herroepingsrecht

Bij Fone4u mag een artikel of geruild of geretourneerd worden als het binnen 14 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Na de melding van uw herroeping heeft u nog eens 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de goederen bij ons geretourneerd zijn. Het is van belang dat het product compleet is, in de oorspronkelijke verpakking zit ( indien redelijkerwijs mogelijk ) en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. U bent alleen aansprakelijke voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneren

Voor het retourneren van 1 van onze producten verzoeken wij je het onderstaande stappenplan te volgen om retour te sturen naar Fone4u:

  1. Stuur een mail naar : returns@fone4u.nl.
  2. Graag het volgende in de mail vermelden:
  3. Factuurnummer.
  4. Merk/Model/Kleur/Geheugen.
  5. Volledige naam/adres.
  6. Probleem van het device.
  7. De medewerkers van Fone4u zullen binnen 2-5 werkdagen contact met u opnemen.
  8. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.
  9. Retouradres:

Poldermolen 12
3352TH
Papendrecht

Menu